Ledig fredag

Idag är jag ledig. Har inget speciellt planerat utan ska försöka bli klar med lite retuschering, cykla och handla frukt och grönsaker på all frukt och så hade det behövts städa här hemma, men det är ju så tråkigt :(

I helgen blir det jobb för min del. Dan ska åka till Liseberg med våra vänner medans jag får stanna hemma och jobba, känns väl inte så kul. Ibland önskar jag att jag hade ett måndag- fredag jobb samtidigt som jag tycker det e skönt att vara ledig mitt i veckan ibland. (Ni som inte vet så jobbar jag inom vården förutom mitt lilla företag Photo by Sixbo.)
Men vi får väl se vad som händer den dagen vi flyttar, antagligen så kommer jag väl få bytta jobb, även om jag trivs väldigt bra med alla mina kollegor på mitt nuvarande. Men det kommer bli för mycket pendlande. Kommer kanske klara pendla ett tag, men i längden kommer det bli för jobbigt.
Men oj vad jag längtar tills den dagen vi hittar vårt hus. Just nu känns det som vi aldrig kommer hitta det perfekta huset för oss, har ändå letat i snart 1 år. Men vi är väl för kräsna för dem pengarna vi vill lägga på det kanske?
Men nästa vecka är det några visningar vi tänkte gå på. Hoppas och håller tummarna på att något av dem är något för oss.

Men nu kom jag bort mig. Ledig fredag var det ju. Ska klä på mig lite och cykla iväg till all frukt nu för man vet aldrig om och när det börjar regna. Vi ses senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag som driver denna bloggen heter Sanna Svensson-Sixbo, 24 år och bosatt i Malmö.

I bloggen SIXBO delar jag med mig av mina fotografier, om hur jag ska starta upp mitt företag och om mitt liv.

sixbo_86@hotmail.com