Jobb jobb jobb...

Idag börjar mitt jobba 7 dagar i stäck period. Efter det blir det betydligt mindre jobb, vilket ska bli jäkligt skönt.
Hoppas verkligen på att min hosta snart försvinner, inatt var den hemsk. Somnade inte ordetligt förän halv två pga av min hals kändes som sandpapper när jag andades. Tur jag inte skulle börja jobba förän på eftermiddagen, annars hade jag aldrig pallat.

Hoppas ni får en bra dag.
2010-07-28 @ 11:29:49 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Thailand #1

Japp, nu ska jag ta tag i detta och vissa er bilder och berätta om vad vi gjorde i Thailand. Bilderna har både jag och Dan tagit, ibland kommer jag skriva ut att som tagit bilden på dem som jag är extra nöjd med (och kanske även dem som Dan eller någon annan tagot).
Första inlägget blir inte så långt utan mest om flygresan dit.
Den 19 Juni kl 17.35 åkte vi med flyget från Kastrup till Helsingfors där vi skulle mellanlanda. Dock hade vi lite problem vid incheckingen eftersom det stod en massa indier framför oss som alla hade bokat resa tillsammans (ungefär 40 st) och dar var bara en incheckingsdisk öppen och vid stod i och väntade och väntade. Efter en timmesväntande så blev vi ganska otåliga och stressade eftersom det inte var lång tid kvar tills flyget skulle gå. Men till slut öpnnade dem någon disk till och vi fick checka in, men då var det bara att gå raka vägen till gaten och hoppa på planet.

Väl i Helsinfors hade vi 3 timmars väntan, så vi passade på att käka lite (den dyraste maten under Thailandsredan). Det var ju sent på kvällen när vi var i Helsingfors och det ända som var öppet var just denna resturangen. Helt okej mat men inte värd priset.


(Syster och Mumin på Helsingdorsflygplats)


(Maten jag åt i Helsingfors)


(Maten Ann-Sofie (syster) och Dan (sambo) åt i Helsingfors)


(Vy från flygplanet över Thailand)


(Även detta vy över Thailand från flyget)

När vi väl kom fram till Bangkok så stod mamma och pappa där för att möta upp oss för vidare färd ner mot Ao Nang. Så det var bara att hoppa på ett nytt flyg för att ta sig till närliggande flygplatsen i Krabi. Dock var den resan inte mer än 1 timme och 20 min.
Resan hela vägen gick helt okej och ganska smidigt.Håll utkick efter fortsättningen av vår resa.
2010-07-27 @ 15:50:43 Permalink Thailand 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ser ni...

en ny header har fått komma upp på min blogg. Det är Dan som har tagit den när vi står uppe i bergen i norra Thailand. Bakom mig ser ni te odlingar. Här var sjukt fint och så for jag såg detta stället så viste jag att här skulle min nya headersbild tas. Snart ska jag ändra min design också som jag är super trött på. Och jag ska värkligen försöka komma igång med att vissa er bilder från Thailand och berätta om vår resa.
2010-07-25 @ 22:06:44 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (5) Trackbacks ()


Hemma

Jag har varit hemma ett tag, rättarsakt sen i Lördags (nästan en vacka nu) men jag har inte haft lust eller ork att öppna datorn förän idag. Har precis kollat igenom alla bilderna från Thailand, typ 900 bilder.  Imorgon ska jag börja redigera bilder så snart får ni också följa med på resan som vi reste på.

Ps. Ser på statistiken att en del har varit inne på min blogg fast jag inte har skrivit något och det är jag mycket glad över. Hoppas ni fortsätter att komma in här.

P.s 2. Snart ska sidan bli lite uppdaterad med nu header som e tagen i Thailand och kanske även lite ny design. Så fortsätt komma in och kolla på www.sixbo.blogg.se.
2010-07-16 @ 21:33:26 Permalink Thailand 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag som driver denna bloggen heter Sanna Svensson-Sixbo, 25 år och bosatt i Malmö.

I bloggen SIXBO delar jag med mig av mina fotografier, om mitt företag Photo by Sixbo och om mitt liv.

info@photobysixbo.se