Nyårs kvällen

Tyvärr drog jag nitlotten på jobbet och fick jobba till 21 idag och börjar 7 imorgon bitti. Så min kväll blir mys i soffan med mej och katterna. Får hoppas att inte någon i huset ska ha fest så jag kan somna i ganska bra tid för att orka upp imorgon.

Men en sak känner jag på mej, nästa år kommer bli ett bra år :D
2010-12-31 @ 10:40:49 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping

Idag har jag och mamma varit ute och traskat i stan i sex timmar. Blev en del fyndande kan man ju säga, jag och mamma är bäst på att fynda. Blev lite till mig, lite till Dan och lite till bebisar (om det är någon som inte känner mej som läser detta så är det inte jag som e gravid utan bästa kompis och bästa svägerska).

NAJS...

Nu längtar jag tills det blir halva rea priset så jag kan fyna lite till :P
2010-12-29 @ 19:46:40 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Snö i Gabeljung #2

Här kommer några fler bilder från juldagen i Gabeljung.






Foto: Jag (Sixbo) Plats: Gabeljung
2010-12-29 @ 12:00:00 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Test av ministudion

Av mamma och pappa fick jag bland annat en ministudio i julklapp, provade den häromdagen och nu har jag redigerat test bilderna.
Testade en med vit bakgrund och en med vit och med lite övning så kan de nog bli bra bilder. Här får ni resultatet iallafall.




Foto: jag (Sixbo) Produkter: Buddha och trä elefant.
2010-12-29 @ 09:45:22 Permalink Fotografering allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö i Gabeljung #1

På juldagen var jag ute och fotade lite i det underbara landskapet som Dans far bor i.
På nedersta bilden ser ni även Dans systers man som var helt överlycklig över att få "leka" runt i snön. Tur han snart ska få barn så att han har någon att leka med snart då vi andra mest tycker det var kallllt att vara ute i snön.








Foto: Jag (Sixbo) Plats: Gabeljung
2010-12-28 @ 21:57:13 Permalink Fotografering natur Kommentarer (1) Trackbacks ()


Herre gud...

... oj vad jag vill bort. Hade varit så najs att få komma iväg till värmen, en veckade hade räkt. Vill, vill iväg. Någon som vill ge mej semester och en vecka utaomlands? SNÄLLA...
2010-12-28 @ 18:18:02 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


En mycket lyckad Jul

Haft en toppen helg med massor av julmys och god mat.
Fick även men massa fina presenter som jag är super glad över även fast det viktigaste för mig är att träffa alla nära och kära. Tyvärr har jag inte hunnit träffa alla jag ville träffa men jag hoppas på att jag snart får träffa hem också.

Veckan som kommer kommer att bli kämpig, mycket jobbande. Tyvärr har ju Dan tagit semster den veckan som jag jobbar mest på hela året, men så blir det ibland.
Är ledig på Onsdag och då ska jag och mamma fynda på mellandagsrean :P
2010-12-26 @ 17:02:12 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Så här ser det ut kl 6,30 på julaftonsmorg...

img_0188 (MMS)

Så här ser det ut kl 6,30 på julaftonsmorgon. Bara jag och plogbilen ute. Nu är det dax att jobba ett par timmar, sen försöka ta oss ut på landet för julmys.  GOD JUL

2010-12-24 @ 06:36:14 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Syster har varit här på julmys. Hon lagade...

img_0186 (MMS)

Syster har varit här på julmys. Hon lagade as god gryta till oss. Nu blir det att sova för imorgon förmiddag blir det 5 timmars jobb innan vi åker ut på landet till Dans far.  God natt!

2010-12-23 @ 22:20:08 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fotolös

Ni får ursäkta att det inte är så mycket bilder i min blogg just nu. Är så mycket annat som går förre.
Blir en massa extra jobb nu och annat som går före. Men jag hoppas hoppas att jag kanske får någon kul fotogrej i julklapp så jag får lite insiration och lust att ge mej ut i snön och fota.

Snart är det julafton och jag är så sjukt nyfiken på vad jag ska få i julklapp av min Dan.
2010-12-22 @ 21:37:21 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag och fisen (min katt) myser.

img_0185 (MMS)

Jag och fisen (min katt) myser.

2010-12-22 @ 09:37:58 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Zumba

Åhhh, så typiskt. Ikväll ska dem ha zumbaklass på gymet och så klart så jobbar jag :( Snyft.

Har ett långtpass på jobb idag 11-20. Känns att man har jobbat 6 dagar i rad nu + att jag ska jobba imorgon. Men förhoppningstvist är jag ledig i 3 dagar sen.
2010-12-22 @ 08:50:55 Permalink Träning/Kost Kommentarer (0) Trackbacks ()


-23 grader

Oj vad glad jag är att jag köpte min vinterjacka. Den behövdes verkligen idag.
Ute hos Ullis i Staffanstorp är det -23 grader. Har ingen egen termometer men jag tror inte rikitgt det är så kalt här i Malmö, men kalt är det :S
2010-12-21 @ 21:24:18 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Snö snö snö

Oj, i natt har det kommit drygt 2 dm snö här i Malmö. Och om jag förstår det rätt ska dem komma ennu mer innan jul. Hoppas bara det inte kommer för mycket, vi ska ju ta oss ut till Dans far som bor mitt ute på landet.

Idag är det tvättdag för mej. Inte glad för en av masinerna krånglar, fick inte upp luckan nu när den var klar. Satte på den på en snabb tvätt och hoppas verkligen den vill öppna sig nu för jag orkar inte krångla :(

Jobb ikväll, börjar 15 och jobbar till 20, blir en kort dag. Ska försöka orkat och hinna städa toaletten och gå och handla dem sista julklapparna till min brors bonusdotter.

Har det snöat lika mycket hos er inatt?
2010-12-21 @ 09:41:30 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag och blossom

Orkade verkligen inte bege mej till gymet idag (måste ju gå dit eftersom jag inte kan cykla nu) men kände att jag måste röra mig lite. Vad gör man då?
Jo man tar fram sin tränings dvd med Blossom och kör det tyngsta passet där. Najs. Var längesen jag körde den dvd och har kört på lätt och medium innan så jag tänkte jag kör det tyngsta idag.
Nu när jag är klar känner jag att det inte var så tungt. Alltså min styrka och kondis har förbättras något.
Tänkte se om jag kan investera i lite fler sånna här dvd, vill gärna ha någon mer lite dans och arobics kanske? Det enda är att man inte ska behöva ha några redskap till. Någon som vet någon bra?
Vill gärna testa zumba också, dom ska ha ett pass på gymet i början av nästa år. Har faktiskt inte kollat om jag kan eller om jag jobbar som alltid. Får väl se när det närmar sig.

Men som sagt, tips på tränings dvd för hemmabruk :P
2010-12-20 @ 17:24:12 Permalink Träning/Kost Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det ekar i bloggen

Sorry att jag är så tråkig och bloggar så lite just nu. Blir ganska mycket jobbande nu framöver. Jobbade extra idag också då det var sjukdom på jobbet och i Januari ska jag jobba 3 helger på rad varav där jobbar jag 9 dagar i rad. Men nu ska jag fasiken köpa min kamera så då får jag väl jobba lite extra.

Har även en god nyhet att berätta. JAG HAR FÅTT FAST JOBB, på mitt gamla jobba (timansälld då) där jag stormtrivs. Har fått en 75% tjänst men ska gå på en rad som är 83%.
Detta är mitt första fasta jobb, så nu känner jag mig vuxen.
Fast jobb = att vi ka få huslån, jag behöver inte vara orolig att jag inte har jobb.
Men där är nakdelar också , det är lätt att man fastnar på samma ställe för många år, är det rätt yrkesväl och framförallt måste jag ta mycket mer ansvar på jobb som jag inte är van vid.
Men det ska nog gå bra.
Det negativa är ju att jobbet är i Malmö, vi (jag) vill gärna köpa hus i Eslöv. 2 timmars pendlande med tåg och buss tur och retur iställer för att bo 15 min med cykel som jag gör nu.  Så det blir en riktigt funderare nu på vad vi vill osv.

2010-12-20 @ 15:59:25 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


God morgon

Ibland är han bra att ha den där kärleken, igår fixade Dan min dator så nu är den frisk igen. Känns mycket bra.

Idag är det Lördag om ni har missat det. Jobbar egentligen 7-16 men blev lite bytte på jobbet så jag jobbar 12-21 istället och så jobbar jag morgonen imorgon istället för kvällen. Vilken kan vara ganska skönt att få Söndag kvällen ledig. Om jag har rätt för mej så ska det bakas pepparkakshus ieftermiddag på jobb och kanske lite pepparkakor också då vi har färdig deg i kylen som ingen har gjort något med.

Promenerade till jobbet igår, är rikitgt skönt faktiskt. Inatt har det dock kommit mer snö och kan tänka mej att fler slarvar med skottningen och då är det så jobbigt att gå, så jag får se om det blir en promenad idag också eller om de blir bussen.
2010-12-18 @ 09:44:57 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Min dator har blivit sjuk...

img_0181 (MMS)

Min dator har blivit sjuk...

2010-12-17 @ 10:41:06 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


God morgon

Då var det fredag och jobb helg. Börjar kl 12 idag sen jobbar jag lördag och söndag också, som vanligt.

Gick till butiken imorse vid åtta tiden och de var så mysigt med snön, nu tror jag att jag börjar få lite julkänsla. Hoppas på att snön ligger kvar och att man ka åka lite pulka på julafton ute hos Dans far :P
Tyvärr kan jag ju inte cykla nu till jobb när de e snö, så jag funderar på om jag ska gå till jobb eller ta bussen 40 min att gå eller 7 min med buss?
Får se vad jag känner om en timme när det e dax att börja gå då.

Ha en trevligt Fredag...
2010-12-17 @ 10:06:51 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina julkatter

Phuuu, det var inget enkelt projekt att fota julbilder på kattern och ljuset var hemskt.

Men här kommer 2 bilder på mina älsklingar.


Foto: Jag (Sixbo) Modeller: Lova och Fisen
2010-12-16 @ 21:19:08 Permalink Fotografering djur Kommentarer (2) Trackbacks ()


Första uppgiften

Sitter inne på mitt lilla kontor. Har mysig musik i öronen och har precis gjort klart och skickat in den första uppgiften i kursen som jag hållt på med idag. Känns bra och kah känner mig duktig. På måndag tänkte jag att jag också skulle sitta några timmar och mala mig igenom några fler lektioner.

Tänkte jag skulle försöka få till några julbilder på våra små husdjur nu, men får se om det funkar nu när det är mörkt och om dem är villiga att ställa upp.
2010-12-16 @ 20:17:30 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pluggat

Nu har jag varit duktig och suttit och pluggat i 5 timmar. Tar lite paus nu, blev trött i öronen då man ska lyssna på deras instruktionsvideor hela tiden. Så ni blir det lite paus till Rihanna. Gillar henne destu mer jag lyssnar och de ska bli så sjukt grymt att se henne live. Hoppas på att jag har köpt ett bra zoombjektiv så jag kan ta grymma bilder (om man får ta mej sig kamera dvs.
2010-12-16 @ 16:24:25 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö

Oj vad glad jag är att jag e ledig idag och slipper gå ut i snöstormen som är utanför fönsterna. Här inne är det musikhjälpen på tv och massor med tändaljus, bland annat mina pepparkaks doftljus som gör att det luktar jul i hela lägenheten. Trots det så har jag nästan ingen julstämnng.

Dagen idag ska jag ägna åt att plugga lite faktiskt. Har en distanskurs på Jönköpinge högskola som ska vara klar till den 20 Januari så det kanske är dax att börja nu? Digital bildbehandling är kursen och drivs av skolan i samarbete med moderskeppet.

Men innan jag gör det ska jag sitta och mysa i soffan en stund till.
2010-12-16 @ 10:22:21 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ut i kylan

Nu ska jag snart ut i kylan med min syrra ut till Älgen (min systers foderhäst). Har klätt på mej massor av lager men tror jag kommer frysa som bara den endå :S Jag hoppas på att vi inte ska vara utomhus allt för mycket. Tror vi bara ska iväg och köpa foder och sen lämna det i stallet, förstås vill nog syrran mysa lite med hästen också men vi får se hur mycket hennes opererade fot klarar av.

2010-12-15 @ 17:10:36 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mina bebisar...

img_0180 (MMS)

Mina bebisar...

2010-12-15 @ 14:22:16 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ledig Onsdag

Japp, är ledig idag och har fått endel gjort redan idag. Har varit på gymet, varit nere på stan en runda, handlat julklapp till älsklingen och ätit en god lunch.

Vad jag ska göra nu vet jag inte rikigt, men ikväll ska jag vara bärhjälp till syrran ute i hennes stall. Urk, kommer bli KALT.
2010-12-15 @ 14:03:28 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag och Lova ligger i soffan och myser. Vi...

img_0177 (MMS)

Jag och Lova ligger i soffan och myser. Vi är trötta idag.

2010-12-14 @ 16:20:14 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Världens bästa vän

Det finns bara en som dej Malin, tack för att du finns och står ut med mej.


Foto: Jag (Sixbo) Modell: Malin
2010-12-14 @ 15:31:27 Permalink Fotografering porträtt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lucia?

Jag älskar lucia, tycker det är jätte mysigt att gå upp tidigt och sätta sig och titta på lucia tåget på tv. Eller ennu bättre när man gick i skolan och fick lyssna på luciatåget, säkskilt det vi hade på högstadeiet (där jag alltid var tärna) var mega mysigt, i kyrkan och allt.
Har även varit lucia på en julfest på ett slott en gång, med levande ljus i håret. Såååå mysigt.

Tyvärr så glömde jag ställa kl i morse så jag sov igenom lucia tåget på tv. Jobbade nu ikväll, så missade lucia tågen som sändes på tv nu på kvällen.
Mitt sista försök till lite lucia stämning var att jag skulle köpa varsen lussekatt till mej och Dan på vägen hem. Men dem var slut, så nu sitter jag och knaprar på morrötter istället.

Hoppas ni har haft en trevlig lucia.
2010-12-13 @ 20:41:09 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Träningen

Jupp, blev en runda till gymet, tänkte bara köra 30 min på crossen. Men det blev lite mer.

30 min på cross
Mage övningar
Ben övingar
Rump övning
Stretching

Imorgon tänkte jag köra 30 min på crossen och armar, rygg, axlar och mage.


2010-12-13 @ 12:45:14 Permalink Träning/Kost Kommentarer (0) Trackbacks ()


Photo by Sixbo

Har nu på kvällskvisten suttit och läst lite i småföretagare A boken jag lånade påå biblan häromdagen. Märks att den är från 2001, hehe. Står typ att internet kommer blir det stora att marknadsföra sig igenom och att man bör ha en hemsida, jasså tycker ni det?

Kollade även lite på nätet efter något bra och ENKELT bokföringspogram som gör allt och jag tror jag har hittat ett som kommer passa mig.

Nu är det snart bara en sak som fattas innan jag kan starta mitt lilla företag, jo en nikon d300s.
TOMTEN, om du nu finns så ge mej en i julklapp, jag som varit så snäll och duktig i år.
2010-12-12 @ 21:40:19 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tredje advent = tredje ljuset tänds.

img_0174 (MMS)

Tredje advent = tredje ljuset tänds.

2010-12-12 @ 18:31:52 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Närmar mig målet.

Oj, nu är mitt viktmål inte långt borta.
Idag stod vågen på 60,6 (60 är mitt mål till jul).
Tänkte även dela med mej av lite av mina mått då och nu.

Mage: startade på 95 cm, idag 80 cm = -15cm
Rumpa: startade på 105 cm, idag 94,5cm = - 10,5 cm
Lår: startade på 62 cm, idag 55,5 cm  = -6,5 cm
2010-12-12 @ 10:07:53 Permalink Träning/Kost Kommentarer (4) Trackbacks ()


Är nere på stan med Dan. Blev buffé på ros...

img_0173 (MMS)

Är nere på stan med Dan. Blev buffé på rose garden, nam nam med suchi...

2010-12-11 @ 14:17:50 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Biljetter bestälda

Nu är biljetterna till Rihanna 31/10-2010 på Malmö arena bestälda. 3 biljetter till mej, syrran och Ullis.
Oj vad kul det ska bli :D


Bild lånad av http://www.armenianweekly.com/
2010-12-11 @ 10:22:04 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rihanna

Sån jävla tur, satt och koll runt lite på nätet och läste lite om att rihanna skulle komma till Sverige och till Malmö. Jag och syrran har sagt att kommer hon till Sverige så ska vi se henne. Och nu kommer hon tom till Malmö.
Vet ni när biljetterna släpps? Jo imorgonbitti kl 10.00.
Då blir det att sätta sig framför datorn och hoppas på att jag får tag på 3 biljetter. Någon annan som vill hänga med??? Det är jag, syrran och Dan just nu. Kostar 695 kr.
2010-12-10 @ 20:52:01 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Syster

Imorgon ska min syster åka in på operationsbordet, har inte tänkt så mycket på det förän idag när jag ringde och frågade hur hon nu kände.
Det är ingen stor operation men hon ska sövas och grejer. Syster var närvös för att operation inte skulle göra hennes problem bättre.

Det hon ska göra är att göra en titthållsoperation i foten efter en gammal handbollsskada. Jag hoppas hennes fot kommer bli bättre och operationen bllir lyckad.

Så imorgon bitti ska jag hålla alla tummar och tår för att världens bästa systers operationen går bra.


Jag och syster i Thailand i sommras
2010-12-09 @ 19:29:50 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Städ dax

Skulle egetnligen dra till gymet efter jobb idag, men känner att min förkylning bara blir värre och värre så jag stannade hemma.
Nu ska jag iställer städa lägenheten och sätta fram lite julpynt för än så länge så har bara julstjärnorna kommit upp, nu vill jag ha upp lite tomtar också.

Först lite mellanmål sen musik på högsta volymen och städning.
2010-12-09 @ 15:02:13 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dumma Dan

Dan har gått och haft ont i halsen några dagar, nu har han fasiken smittat mig. Dumma Dan. Inte nog med det så har jag huvudvärk också.
Känner på mig att detta inte kommer blir en bra dag :(

Jobb 11-20 också.
2010-12-08 @ 08:55:55 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


5 km

Ja då har man varit på gymet, dagens träning var följande

5 min uppvärmning snabb gång
5 km (3,5 km på 8,2 km/h, 1 km på 8,7 km/h, 0,5 km på 9,2 km/h) på 36 min
Magövning
Streching

Var lite halvsegt att springa idag då jag inte tränat så där jätte mycket dem senste veckorna.


Nu ska jag smaska i mig min lunch, havregrynsgröt med mossad banan och lite sylt.
2010-12-07 @ 11:56:00 Permalink Träning/Kost Kommentarer (2) Trackbacks ()


Blogg rekord

Oj vad mycket folk som var inne på min lilla blogg igår, tydligen blev min önskelista poppis :P hehe

Idag e det jobbdag igen, dock ska jag inte jobba på mitt jobb utan på mitt gamla jobb, SÖVDE. Ska bli trevligt. 

Börjar kl14 så jag tänkte dra och träna innan dess. Blir nog 5km löpning idag.
2010-12-07 @ 08:52:26 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Min önskelista

Tänkte dela med mej om min önskelista, tyvärr är det mesta jätte dyrt och aldrig något jag kommer få i present utan sådant jag får spara ihop mina pengar till.



1. Nikon d300s (har kollat in nikon d7000 också)
2. Björn axen Volumaster
3. Ritplatta
4. Pälskuddar och pälspläd
5. Tamron AF SP 17-50/2,8 till nikon
6. Kameraväska där det får plats med minst 2 objektiv + kamerahuset
7. Kamerastativ
8. Multiskrivare

2010-12-06 @ 20:17:07 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (6) Trackbacks ()


Min önskelista

Tänkte dela med mej om min önskelista, tyvärr är det mesta jätte dyrt och aldrig något jag kommer få i present utan sådant jag får spara ihop mina pengar till.



1. Nikon d300s (har kollat in nikon d7000 också)
2. Björn axen Volumaster
3. Ritplatta
4. Pälskuddar och pälspläd
5. Tamron AF SP 17-50/2,8 till nikon
6. Kameraväska där det får plats med minst 2 objektiv + kamerahuset
7. Kamerastativ
8. Multiskrivare

2010-12-06 @ 20:17:06 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sanna i ett nötskall

Gick till biblan idag för att låna böcker om starta eget, hittade 4 böcker som verkade helt okej. Hoppas nu får svar på mina frågor.

Jag har dragit ut lite på att gå ditt eftersom jag gjort av med mitt låne kort, men det var inga problem med att få ett nytt. Fick betala 25 kr men de får man ju räkna med.

Med när jag skulle lägga ner mitt lånekort i plånboken, vad tror ni inte ligger där? Jo, mitt gamla lånekort som jag trode jag gjort av med, hur fan har det hamnat där? Har jag inte letat i plånboken? Har jag skaffat ett nytt lånekort som jag har glömt?
Men men, hade endå inte kommit ihåg koden på det gamla så.


Nu ska jag och Dan åka iväg och storhandla så det inte behöver eka i kylen och skafferiet.
2010-12-06 @ 17:07:59 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ledig Måndag

Idag är en bra dag, jag är ledig, har inga måsten och jag mår bra.

Dagens planer är att ta en joggingrunda bort till min syster och hämta min cykel, för nu kan jag nog börja cykla till jobb igen för snön har toat bort lite på vägarna (har åkt buss förra veckan).

Tänkte öven försöka ta mig bort till bibloteket och låna lite boker om starta företag, borde verkligen ta tag i det nu.

Ska även sätta mig nu och se om jag kan hitta litte jobb och söka, vill vill ju fortfarande flytta till hus, och det huset i Eslöv som vi båda blev ganska kära i är fortfarande till salu. Men om vi ska köpa det måste jag ha ett fast jobb och helst ett jobb lite närmare Eslöv. 

2010-12-06 @ 10:18:48 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobb helgen avklarad, nu adventsmys med Da...

img_0171 (MMS)

Jobb helgen avklarad, nu adventsmys med Dan och katterna.

2010-12-05 @ 21:48:32 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Trött

En trött Sanna ska snart bege sig till jobbet och börja sin jobba helg.

Ha en trevlig fredag.
2010-12-03 @ 10:38:55 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Min kollega tyckte jag var lik Ronja rövar...

img_0169 (MMS)

Min kollega tyckte jag var lik Ronja rövardotter. Stämmer det?

2010-12-02 @ 21:02:32 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Så här god mat får man på Limhamn/Bunkeflo...

img_0165 (MMS)

Så här god mat får man på Limhamn/Bunkeflos julfest.

2010-12-02 @ 19:41:04 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Redo för julfest

Så där, då var jag redo för julfest.

Bjuder på en cam bild på "trollet" som Dan kallade mig.
Röda naglar, röda skor och rött diadem. Svart/grå klänning, svarta strumbyxor, grå knästrumpor och grått bälte. Låter det bra?

2010-12-02 @ 17:53:59 Permalink Cam-mobilbilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen målning

Nix, det blev ingen målning för min del idag heler.

Så nu sitter jag i soffan och myser med min fläkande katt Lova.

Snart ska jag bege mig in i duschen och bara sköta om mej själv. Raka, skrubba och smörja. Sen tänkte jag försöka få till någon cool frisyr tills ikväll :P
2010-12-02 @ 13:00:56 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Målning

Nu ska jag snart ge mig iväg i snön och gå hem till min syrra där det ska målas. Tyvärr blev de inget målande igår så jag får köra 2 runder på en gång idag och hoppas det täcker.

Sen blir det snabbt hem och göra sig iordning för kvällens julfest med jobb, ska bli trevligt.
2010-12-02 @ 11:04:05 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


På min väg






Foto: Jag (Sixbo) Plats: Slottstaden, Malmö
2010-12-01 @ 10:40:17 Permalink Fotografering natur Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nytt rekord

Idag stod vågen på nytt vikt rekord, är nere på 61,4 idag. Dock brukar det gå upp lite igen dagen efter för att sedan sakta gå neråt igen så vi får väl se vad den står på imorgon.
Är lite smått chockad att jag fortsätter gå ner, då jag har varit ganska dålig med träninge på sistone+ att det är så mycket gott som lockar nu förtiden, kakor och choklad på jobbet, pepparkakor och annat julgott.

Idag ska jag iallafall till gymet, tänkte köra ett lunchspinningpass.

Senare blir det iväg och måla i syrrans sovrum, det lär väl också förbränna lite kcal.

2010-12-01 @ 08:58:31 Permalink Träning/Kost Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag som driver denna bloggen heter Sanna Svensson-Sixbo, 25 år och bosatt i Malmö.

I bloggen SIXBO delar jag med mig av mina fotografier, om mitt företag Photo by Sixbo och om mitt liv.

[email protected]