Photo by Sixbo´s affärside

"Photo by Sixbo ska erbjuda personliga portätt fotografier på dej, ditt barn eller ditt husdjur. Fotograferingen sker till största del utomhus i det naturliga ljuset. Kunder kan tas emot i hela Skåne, men med basen i Malmö. Nöjda kunder är en självklarhet!"

Har ni några synpunkter så kommentera gärna. :D

2011-04-29 @ 09:36:57 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grillning på balkongen!

I helgen har vi kommit fram till hur mycket vi saknar en trädgård att bland annat grilla i, så idag trotsade vi att vi inte har någon trädgård och tog en engångsgrill och grillade på balkongen.
Så klart så bråkade engångsgrillen med oss men min egen lilla grillmästaren fick igång den. Själv så gjorde jag en potatissallad och nam nam efterrätt (se bilderna nedan).
Min grillmästare...


... som med hjälp av lite tändvätska fick fjutt på grillen.


Jag åt en veg snitzel till potatissalladen...


... medans grillmästaren åt korv med bröd.

Till efterrätt väntar det chokladdoppade jordgubbar och bananer. Kanske inte så snygga men säkert goda.


Foto: Jag (Sixbo) Modell: Grillmästaren (Dan) Mat: Grillat

2011-04-24 @ 20:21:15 Permalink Fotografering mat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Släkt kalas!!

Så där, då har man haft släkten på kalas hemms hos oss. Massor av fina paket, tackar och bugar. Bjöd på chokladtårta med jordgubbar (se bild) och yoghurtglass. Verkade gå ner i släktens magar så de var ju bra.

Ikväll blir det mys på någon uteservering med Dan och syster. Mys pys, ett glass vin eller cider på det så har jag haft en toppen dag :D


Foto: Jag (Sixbo) Mat: Chokladtårta
2011-04-22 @ 18:00:19 Permalink Fotografering mat Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bästa kollegorna!!

Idag blev det sång och presenter från mina bästa kollegor och chef!
Super finna presenter, men får väl ta kokboken som en hint att dem vill att jag ska laga mat oftare på jobb. hihi. Inte fel att fylla år ibland :D TACK!

2011-04-20 @ 20:30:26 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll.

Så klart så är det Malin som ska få detta inlägget tillängnat. Min bästa bästa kompis som jag alltid finns där och hon vet att jag alltid finns där för henne.
Foto: Jag (Sixbo) Modell: Malin

2011-04-19 @ 21:32:28 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Besök hos Linnea!

Igår eftermiddag åkte vi en runda till Östra kabbarp och hälsade på lilla Linnea. Idag har hon funnits på jorden i 1 månad. Kunde ju inte låta bli att ta foto så jag tänkte att ni kanske också vill se några på den lilla tjejen?


Foto: Jag (Sixbo) På bild: Linnea, blivande gudfar Dan och en stolt pappa Andreas
2011-04-18 @ 09:51:08 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utan socker i 4½ vecka...

... resulterar i att jag idag har gått ner 1½ kg. Ibörjan hände det inget men nu den senaste veckan så har jag gått nedåt, vilket jag e glad över. Målet som jag satte i början av året känns inte så långt borta längre. På måndag är det 5 veckor utan socker (och även min födelsedag) så efter det ska jag unna mig lite gott. Dock så blir det fortsatt med inget socker på jobb eller i veckorna. Och jag ska försöka att inte trycka i mej godis på helgen, vilket var anledningen till mina veckor utan socker.

Nu eller nästa vecka ska jag verkligen försöka komma igång med mina jogging runder, vill verkligen komma igång med löpningen igen men har haft så svårt att motivera mig dem senaste månaderna. Har ni några tips på hur jag ska kunna motivera mig själv?
2011-04-15 @ 09:09:39 Permalink Träning/Kost Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dag 9: En bild på dig själv som är tagen för 5 år sedan.

Denna bilden är tagen i Mars 2006, dvs för 5 år sen. Bilden är från när mina underbara vänner från Norge, Sofie och Sofia hade avskedsfest för mig för att jag skulle flytta hem till Sverige igen. En mycket rolig kväll med massor av bus :P
Kvällen började med att dem kidnappade mig och körde en lång runda i bilen med ögonbindel på, jag skulle gissa vart vi skulle och jag hade ju ingen anning. Men vi hamnade hemma hos Sofia där dom hade fixat allt som jag bara älskade att äta. Minst inte exakt vad vi åt, men det serverades gröna ärtor, ananas, marängs swiss och en Norsk cider som jag fördrack mig på när jag bodde där (minns inte namnet på den). Sen blev det lite lekar, dans och sjungande hemma hos Sofia för att sedan dra in till byn på vårt favoritpub som vi hängde på i stortsätt varje helg under dem 8 månaderna jag bodde där. För övrig så trodde dem på puben att jag fyllde år så det bjöds på födelsedags sång och gratis dricka den kvällen :D

Saknar er tjejer!!


På bildern: Sofie och jag
2011-04-14 @ 12:10:17 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Chris Medina

Jag gråter inte ofta men när jag såg dessa två klippen så föll tårnana ner för mina kinder. Vilken man. Ni MÅSTE kolla på dessa två klippen.2011-04-12 @ 11:45:38 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (5) Trackbacks ()


Ananasgubbe

Häromdagen när vi var nere på vårt lilla Ica precis där vi bor så fick vi syn på dessa ananasgubbarna. Dan skulle så klart ha dem, fast dem var svin dyra. Så de fick han ju. Dock var dem ganska tama i smaken, vattninga. Men vist dem smakade både ananas och jordgubbe. Fast jag kommer nog inte köpa dem igen, inte för det priset iallafall.


Foto: Jag (Sixbo) Produkt: Ananasgubbe
2011-04-10 @ 17:49:03 Permalink Fotografering mat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 8: En bild på barndomsvänner.

Hihi, letade lite i mina gömmor och hittade dessa två bilderna som båda är tagna från högstadiet, den första är från när vi skulle på luciavaka på norrevångskolan med disco och grejer, gissar på att bilden är från 7:an eller 8:an. Jag hade ju min egen klädstil på den tiden och så här valde jag att klä mig då. Massor med antenner i håret och lite extra stjärnor och grejer och inte minst ett svart läppstift.
Dem som andra som är med är, Tulle som jag fortfarande har kontakt med. Felicia som var min bästa kompis från att jag började dagis fram tills vi slutade på högstadiet då vi tyvärr miste kontakten eftersom vi började på olika gymnasium. Sen är det Jenny som jag också fortfarande har kontakten med emellanåt. Vi fyra har gjort det mesta tillsammans. Även dessa jag startade upp mitt första band med, på den tiden spelade jag synth.


På bilden: Tulle, Felicia, jag och Jenny.

Den andra bilden är det samma gäng med på + Ingrid som hängde på i vårt "gäng" då hon började på vår skola i högstadiet. På denna bilden skulle vi vara med i en tävling där man egentligen skulle rita medlemmarna i The Ark, om jag inte mins fel men istället kläde vi ut oss till dem och jag fick äran att vara Ola Salo, fast först var jag ju tvungen att färga mitt hår rött som hans. En super rolig dag som alltid när jag umgicks med dessa tjejer. Denna bilden gissar jag på är från 8:an eller 9:an, den är iallafall tagen efter bilden ovan.


På bilden: Ingrid, Felicia, Jag, Tulle och Jenny
2011-04-07 @ 10:50:54 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


25 år

Ska ha ett litet släkt kalas nu när jag fyller 25 år och tänkte mej försöka på att baka en tårta. Gillar att försöka avancera till det när det gäller, men jag vet inte vilken tårta jag ska göra? Någon som har något förslag. Är lite inne på att försöka göra en prinsesstårta men hade varit najs om man kunde göra den dagen innan, kan man göra det med en sådan? Någon som vet?

Ska göra lite annat smått och gott att bjuda på också, inte varje dag man fyller 25 år ju :D
Vet ni någon små kaka eller annat man kan bjuda på också så tas tips gärna emot.
2011-04-06 @ 22:41:19 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dag 7: En bild på din favoritplats.

Min favoritplats är havet, kvittar var i världen jag är. Men vid havet mår jag bra.


Foto: Jag (Sixbo) Platser: Malmö Sverige, Aberdeen Skottland och Kho Lanta Thailand.
2011-04-06 @ 11:29:17 Permalink i Sixbos liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag som driver denna bloggen heter Sanna Svensson-Sixbo, 25 år och bosatt i Malmö.

I bloggen SIXBO delar jag med mig av mina fotografier, om mitt företag Photo by Sixbo och om mitt liv.

info@photobysixbo.se